duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi escroci se prefac angajați Polaris și cer bani de la arădeni. Societatea reacționează

  de Special Arad | 31 iulie 2017, 6:19 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Conducerea SC Polaris M Holding SRL dezminte că ar avea vreo legătură cu doi bărbați care pretind că sunt angajați ai firmei de salubrizare, cerând bani de la clienții acesteia, din ușă-n ușă. Săptămâna trecută, cei doi escroci acționau în cartierul Grădiște.

  Redăm, mai jos, comunicatul emis presei de SC Polaris M Holding SRL:

  Stimaţi arădeni,

              Conducerea SC Polaris M Holding SRL dezavuează campania de denigrare la care este supusă societatea de personaje rău intenţionate şi certare cu legea. Unitatea noastră atrage atenţia tuturor locuitorilor de pe raza municipiului Arad că, de mai bine de o săptămână, doi indivizi acţionează în mai multe cartiere din Arad, din uşă în uşă, dându-se drept angajaţi ai SC Polaris M Holding SRL şi solicitând bani de la cetăţeni. Scuza acestor doi indivizi certaţi cu legea este faptul că societatea noastră se află într-o situaţie dificilă şi că au nevoie de bani de benzină pentru a se putea întoarce cu maşina în bază. Acum o săptămână, aceşti hoţi de identitate au acţionat în zona centrală, potrivit informaţiilor pe care le-am primit de la arădeni, iar în această săptămână au decis să bată la uşile locuitorilor din Grădişte.

              Îi rugăm pe toţi arădenii care se confruntă cu o astfel de situaţie să sune de urgenţă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, dar să anunţe şi dispeceratul SC Polaris M Holding SRL Arad (la telefon 0728.281.730) pentru a putea lua imediat măsuri împotriva acestor infractori.

  Totodată, dacă deţineţi imagini cu cei doi indivizi, acestea sunt extrem de bine venite pentru identificarea lor, conducerea SC Polaris M Holding SRL depunând toate eforturile pentru a-i prinde pe cei care solicită în numele companiei bani de la arădeni.

              În ceea ce priveşte falsa identitate a celor doi, îndemnul SC Polaris M Holding SRL este acela de a nu acorda nici un fel de sprijin acestor indivizi, indiferent de mărinimia şi bunele dvs intenţii, aceştia urmărind câştiguri personale, nefiind reprezentanţii societăţii noastre. Totodată, arădenii sunt sfătuiţi să nu apeleze la oferta celor care propun spre vânzare pubele sau servicii de vidanjare şi spălare, societatea noastră lucrând doar direct, pe bază de contract şi prin agenţii de pe teren deja cunoscuţi. 

  SC Polaris M Holding SRL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.