luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doi „curioși” au jefuit o victimă a unui accident rutier teribil, petrecut în Teleorman. Patru tineri au fost proiectați afară din mașină | Video

  de - | 22 ianuarie 2021, 12:21 PM | Naţional

  0

  Camerele video ale jurnaliștilor aflați, joi seară, la locul unui accident de circulație grav petrecut în Teleorman au surprins momentul în care doi tineri fură telefonul uneia din victime, proiectat în afara autoturismului după impactul puternic.

  Aparent, cei doi erau curioși să vadă ce s-a întâmplat, dar au profitat de faptul că polițiștii erau ocupați cu ancheta la fața locului, au ridicat telefonul pe care l-au zărit în iarbă, apoi au părăsit zona, potrivit Impact News 24.

  VEZI momentul la 0:25:


  O mașină în care se aflau patru tineri – doi băieți și două fete – s-a răsturnat joi seara pe câmp, în localitatea Lăceni din Teleorman. Accidentul i-a proiectat pe cei patru tineri în afara mașinii și la fel s-a întâmplat și cu bunurile lor.

  Cei patru, toți cu vârste în jur de 20 de ani, au fost grav răniți și au fost duși la spital.

  Potrivit sursei citate, obiectele celor patru – genți, telefoane – erau împrăștiate pe zeci de metri în jurul mașinii, iar cei doi „martori” au profitat de această situație și și-au însuțit telefonul, fiind prea puțini deranjați că zona era intens luminată și jurnaliștii filmau locul accidentului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.