duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi cetăţeni palestinieni cu documente greceşti false, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 27 decembrie 2018, 1:08 PM | Urmăriți

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat doi cetățean străini care au încercat să iasă ilegal din România, folosindu-se de documente de identitate falsificate.

  În data de 27.12.2018, în jurul orei 04:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota s-au prezentat pe sensul de ieşire din ţară doi bărbaţi, pasageri într-un autocar înmatriculat în România, care la controlul de frontieră s-au legitimat cu documente de identitate greceşti. Poliţiştii de frontieră au constatat însă că documentele prezentate nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false, motiv pentru care bărbaţii au fost conduşi la sediul instituției pentru cercetări.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățenii palestinieni: A.S., în vârstă de 26 de ani, şi A.T., în vârstă de 25 de ani, solicitanţi de azil în România.

  Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.