Doi bărbați din Ineu au „pierdut” zeci de pachete de țigări, fiind percheziționați la domiciliu de polițiști

  de Special Arad | 18 December 2021, 11:40 AM | Ineu | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  La data de 17 decembrie, polițiștii orașului Ineu au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la două imobile aparținând unor bărbați din localitatea Ineu, bănuiți de contrabandă.

  În urma efectuării perchezițiilor a fost ridicată și indisponibilizată cantitatea de 1.800 fire de țigarete (90 pachete), susceptibile a proveni din contrabandă.

  Din cercetări a reieșit că cei doi bărbați de 58 și 61 de ani, din orașul Ineu, ar fi comercializat țigările pe raza localității în cursul acestui an.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz de pe lângă Judecătoria Ineu, în vederea luării tuturor măsurilor legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.