duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Doi atleți morți la maratonul din Munții Piatra Craiului! Totul s-a întâmplat în timpul concursului

  de Special Arad | 5 octombrie 2019, 3:59 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  2

  Bărbatul care a încercat să  o salveze pe femeia care a murit la maratonul din Munții Piatra Craiului a decedat. Acesta suferise fracturi la ambele picioare și a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital.

  O femeie care participa la maratonul montan Piatra Craiului a căzut sâmbătă într-o prăpastie şi a murit, iar un bărbat care a încercat să o salveze a căzut şi el şi şi-a fracturat ambele picioare.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat iniţial că două persoane au căzut întro râpă în zona Dâmbovicioara şi că la locul evenimentului au fost găsiţi o femeie in stop cardio-respirator, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, şi un bărbat conştient, cu ambele picioare fracturate. La femeie ajunsese şi medicul competiţiei, iar un elicipter SMURD era pregătit să o preia.

  Ulterior, a fost, însă, anunţat decesul femeii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.