Doi atleți morți la maratonul din Munții Piatra Craiului! Totul s-a întâmplat în timpul concursului

  de Special Arad | 5 octombrie 2019, 3:59 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Bărbatul care a încercat să  o salveze pe femeia care a murit la maratonul din Munții Piatra Craiului a decedat. Acesta suferise fracturi la ambele picioare și a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital.

  O femeie care participa la maratonul montan Piatra Craiului a căzut sâmbătă într-o prăpastie şi a murit, iar un bărbat care a încercat să o salveze a căzut şi el şi şi-a fracturat ambele picioare.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat iniţial că două persoane au căzut întro râpă în zona Dâmbovicioara şi că la locul evenimentului au fost găsiţi o femeie in stop cardio-respirator, căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, şi un bărbat conştient, cu ambele picioare fracturate. La femeie ajunsese şi medicul competiţiei, iar un elicipter SMURD era pregătit să o preia.

  Ulterior, a fost, însă, anunţat decesul femeii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.