miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doi arădeni, premiați la prima ediție a Campionatului Național de Breaking din România

  de Raluca Medeleanu | 9 mai 2021, 5:18 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  (foto: Doma Art)

  Federația Română de Dans Sportiv a organizat prima ediție a Campionatului Național de Breaking din România, acest stil de dans fiind acceptat acum ca ramură sportiva în cadrul Biroului Federal, fiind singura federație de dans recunoscută de Ministerul Tineretului și Sportului și de Comitetul Olimpic Sportiv Roman.

  Evenimentul a fost organizat în perioada 7-9 Mai la Timișoara, Ghiroda, în incinta Complexului Senator, iar pe podium au fost desemnați câștigători doi arădeni: Bogdan Nedelciu Beat (locul 1) și Sorin Pirte (locul 3).

  În juriu au făcut parte și 3 membrii recunoscuți la nivel mondial de către W.D.S.F și Breaking4Gold: Kevin Gopie cunoscut și sub numele „Renegade” ( din Marea Britanie, Official Head of Judges W.D.S.F), Max Oliveira ( din Portugalia – Membru al Momentum Crew, Organizator al EuroBattle) și Aslan Nyrov, cunoscut și sub numele „Bootuz” (din Rusia – Membru al Predatorz Crew, Head of Judge R.D.S.F).

  MC-ul evenimentului a fost Cristian Iacob aka Juice, membru al trupei MoonwalkersCrew din Timișoara, organizator al Bring It On The Floor și Get Fresh, considerat ca unul dintre cei mai prolifici prezentatori de profil ai scene locale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.