Doi arădeni desfigurați azi noapte de un grup de rromi, după ce o pirandă a murit la nuntă! Spitalul a fost sub asediu, iar poliția în alertă toată noaptea (VIDEO)

  de - | 26 iulie 2019, 8:35 AM | Regional | Topic special

  1

  Se știe că rromii își fac nunțile în timpul săptămânii, în zilele de marți, sau de joi, foarte rar în weekend. Azi noapte a fost o nuntă cu final tragic la Reșița, acolo unde a avut loc o nuntă la un local de pe marginea DN 58, scrie infocs.ro.

  Petrecerea a fost spartă la un moment dat de scrâşnetul de frâne şi urletele mai multor nuntaşi aflaţi afară. În jurul orei 23, pe drumul naţional 58 ce leagă Reşita de Caransebeş, în apropierea parcării, un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeie de aproximativ 50 de ani. Practic, femeia nu avea ce căuta acolo. Nimeni nu știe de ce a vrut să traverseze drumul național. Drumul se află la aproximativ zece metri de parcarea localului care este îngrădită. Peste drum de local începe pădurea.

  Impactul a fost deosebit de violent. Transportată la spital, femeia a murit în mâinile medicilor. O parte dintre nuntaşi, mai multi bărbați și femei, au ieşit din local şi fără nici o discuţie, au năvălit – care cu ce a putut – peste autoturism. Şoferul şi pasagerul, au fost scoşi din maşină şi efectiv au fost desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia acestora, fiind vandalizată, scrie infocs.ro.

  Cei doi arădeni au fost salvați odată cu sosirea polițiștilor și a ambulanței.

  Peste 150 de persoane au plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului au sosit poliţiştii de la DIIPIR şi jandarmii, care au oprit accesul în spital și au impus ordinea. Șoferul și pasagerul din mașina înmatriculată în Arad au multiple traumatisme și starea lor de sănătate este gravă, fiind internați în spital.

  TEXT, FOTO, VIDEO: infocs.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.