marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Doi arădeni, aleși în conducerea Crucii Roșii România

  de Dan Lazăr | 27 mai 2023, 10:22 PM | Sănătate | Știri Arad

  0

  La București a avut loc, sâmbătă, Adunarea Generală a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, în cadrul căreia s-au desfășurat alegeri pentru ocuparea noilor funcții de conducere în cadrul societății.

  Noul președinte ales pentru următorii 4 ani este Camelia Sucu, cea care o înlocuiește pe Majestatea Sa Custodele Coroanei, Margareta.

  În cadrul acestei adunări s-au ales președintele, vicepreședinții, membrii Comitetului de Direcție cât și membri în Consiliul Național din cadrul SNCRR. Printre cei 11 candidați care și-au depus candidatura pentru cele 6 poziții de vicepreședinte, a fost și președintele filialei arădene, dr. Dragoș Beniamin, cel care după numărarea voturilor exprimate s-a clasat al doilea.

  Pentru funcția de membru în Consiliul Național a candidat și un alt arădean, dr. Samuel Dragoș, cel care a și reușit să câștige una din cele 3 poziții eligibile.

  Din delegația arădeană au mai făcut parte Cuvineanu Iudita, directorul filialei din Arad, și Erika Monori, lider de tineret.

  Citește și: Crucea Roșie se alătură convoiului umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.