Documentarul „România sălbatică”, la Centrul de vizitare Ceala. Participă și regizorul Dan Dinu

  de [email protected] | 7 septembrie 2021, 3:53 PM | Animal Special | Cultură | Film

  0

  Cel mai spectaculos documentar dedicat naturii din țara noastră și cel mai urmărit film vara asta la TIFF, unde a obținut premiul publicului, ajunge la Arad. Proiecția specială la Lunca Mureșului va fi precedată de o discuție cu regizorul documentarului, Dan Dinu.

  Documentarul va fi proiectat în aer liber, în mijlocul naturii, în pădurea din Lunca Mureșului (Centrul de vizitare Ceala), iar intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

  Evenimentul din 12 septembrie, ora 19:30, este organizat de Asociația CitiZenit, cu sprijnul Centrului Municipal de Cultură Arad și al Administrației Parcului Natural Lunca Mureşului.

  La finalul proiecției va avea loc o discuție cu Dan Dinu, unul dintre cei doi realizatori ai amplului documentar care se va lansa în cinematografele din întreaga țară pe 17 septembrie, distribuit de Transilvania Film.

  „România sălbatică” este cel mai amplu proiect de documentar dedicat naturii din țara noastră. După mii de kilometri parcurși, sute de ore de filmare și mai bine de 10 ani de preproducție filmul prezintă imagini în premieră pentru România, din regiuni spectaculoase și greu accesibile, precum și povești unice despre biodiversitatea țării.

  Surse foto: facebook, România sălbatică

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.