Doctorița și soțul ei, patronul unei echipe de fotbal, acuzați că au vaccinat fictiv mai mulți fotbaliști, au fost puși sub control judiciar

  de - | 5 septembrie 2021, 3:43 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook / Știrile ProTV, Gazeta Sporturilor)

  Medicul de familie din Dâmbovița, Dr. Mitrea Daniela, acuzat că a vaccinat fictiv mai mulți fotbaliști din Pucioasa, a fost pus sub control judiciar, pentru două luni, informează Știrile ProTV.

  Judecătorii i-au interzis femeii și să profeseze în această perioadă.

  Soțul doctoriței, Nicu Croitoru, care este patronul și totodată antrenorul echipei de fotbal, se află în arest la domiciliu.

  Potrivit GSP.ro, Croitoru este, de asemenea, președintele Comisiei Tehnice AJF Dâmbovița, posesor al Lincenței UEFA PRO și lector la Școala Federală de Antrenori de la Casa Fotbalului.

  Amândoi și-au recunoscut vinovăția în fața magistraților.

  Ei au mărturisit că unii dintre fotbaliști se temeau să fie vaccinați, dar aveau nevoie de certificatul de imunizare pentru a participa la competițiile sportive, așa că medicul a emis documentele fără să le administreze serul.

  Surse: stirileprotv.ro, gsp.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.