Doar un egal pe malul Crișului Repede. Crișul Ch. Criș rămâne singura echipă neînvinsă

  de Dan Lazăr | 14 noiembrie 2019, 12:42 AM | Sport

  0

  Din postura de lideră al Seriei D a ligii secunde, Crișul pornea favorită în deplasarea susțintă, miercuri, pe terenul CSU Oradea, ocupanta locului trei în ierarhie. Cele două echipe au încheiat însă la egalitate, scor 22-22 (11-11), Alexandra Haidu (Crișul) reușind golul egalării la ultima fază a meciului.
  Roxana Boldor a fost cea mai bună marcatoare a Crișului, cu 11 goluri.
  Crișul se păstrează invincibilă după 9 runde, cu 7 succese și două remize, având un total de 23 de puncte, la 4 de următoarea clasată, CSM Tg. Mureș (37-26, miercuri, cu Marta Baia Mare).

  Ultimul gong: Reșița vine la Arad

  În weekend, la Arad, va sosi CSU Reșița (22-21 cu CSU Timișoara, în etapa intermediară). Disputa are loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, la sala „UAV-M. Botez”. Fiind ultima etapă a returului II partida Crișul vs. Reșița este ultima din acest an calendaristic.

  CLASAMENT

  1. Chişineu Criş – 23 puncte

  2. CSM Târgu Mureş – 19 puncte

  3. CSU Oradea – 16 puncte

  4. CSU Reşiţa – 12 puncte

  5. CSU Timişoara – 9 puncte

  6. Marta Baia Mare – 0 puncte.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.