marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doar un egal pe malul Crișului Repede. Crișul Ch. Criș rămâne singura echipă neînvinsă

  de Dan Lazăr | 14 noiembrie 2019, 12:42 AM | Sport

  0

  Din postura de lideră al Seriei D a ligii secunde, Crișul pornea favorită în deplasarea susțintă, miercuri, pe terenul CSU Oradea, ocupanta locului trei în ierarhie. Cele două echipe au încheiat însă la egalitate, scor 22-22 (11-11), Alexandra Haidu (Crișul) reușind golul egalării la ultima fază a meciului.
  Roxana Boldor a fost cea mai bună marcatoare a Crișului, cu 11 goluri.
  Crișul se păstrează invincibilă după 9 runde, cu 7 succese și două remize, având un total de 23 de puncte, la 4 de următoarea clasată, CSM Tg. Mureș (37-26, miercuri, cu Marta Baia Mare).

  Ultimul gong: Reșița vine la Arad

  În weekend, la Arad, va sosi CSU Reșița (22-21 cu CSU Timișoara, în etapa intermediară). Disputa are loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 14.00, la sala „UAV-M. Botez”. Fiind ultima etapă a returului II partida Crișul vs. Reșița este ultima din acest an calendaristic.

  CLASAMENT

  1. Chişineu Criş – 23 puncte

  2. CSM Târgu Mureş – 19 puncte

  3. CSU Oradea – 16 puncte

  4. CSU Reşiţa – 12 puncte

  5. CSU Timişoara – 9 puncte

  6. Marta Baia Mare – 0 puncte.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.