Doar doi de 10 pe linie, în întregul județ Arad, la Evaluarea Națională 2019

  de Raluca Medeleanu | 25 iunie 2019, 1:01 PM | Educaţie | Topic special

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Din totalul de 2881 elevi care s-au prezentat la probele de examen, din întregul județ Arad, doar doi au reușit performanța să ia 10 curat la Evaluarea Națională, potrivit rezultatelor publicate astăzi de Ministerul Educației Naționale

  Este vorba de un elev din municipiul Arad și o elevă din orașul Chișineu Criș. Micurescu Octavian Liviu este elev al Liceului Teologic Baptist „Alexa Popovici” din Arad, iar Preda Laura Ștefania este elevă a Liceului Teoretic „Mihai Veliciu” din Chișineu Criș. Ambii au luat 10 atât la proba de limba română, cât și la proba de matematică.

  La o distanță de câteva sutimi de aceștia se situează Cuțaru Alexia de la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, care a luat 9.95, Igreț Claudia Alexandra de la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” din Arad, care a luat 9.90 și Rațio Brianna Simina, care a luat tot 9.90.

  În total, pragul notei 9 a fost trecut de 160 de elevi din municipiul și județul Arad.

  Notele nu sunt însă definitive, întrucât astăzi, până la ora 20:00, elevii pot depune contestații. Rezultatele finale se vor afișa în 29 iunie.

  VEZI AICI Rezultatele Evaluării Naționale 2019!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.