marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Doamnele și domnișoarele din Arad au fost „amendate” cu flori de 8 martie

  de Special Arad | 8 martie 2023, 3:25 PM | Știri Arad

  1

  Este tradiție deja ca în fiecare an, de 8 martie – ziua internațională a femeilor – polițiștii rutieri să iasă în trafic și să oprească șoferițele pentru a le „amenda” cu câte un fir de floare, în speranța de a le face ziua mai frumoasă.

  Acest lucru s-a întâmplat și astăzi, polițiștii făcând un „filtru floral” în fața Palatului Administrativ. Șoferițele arădence au primit astfel câte un fir de garoafă roșie, ori o lalea, pentru a celebra feminitatea.

  „Pe această cale, Inspectoratul de Poliție Județean Arad urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și la mulți ani!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De vatmanite s-a uitat?nici un martisor-nici o floare!!eventual un permis-doua-13 luat pt conditiile si programul intarziat al doamnelor!din CE cauza umbla tramvaiele intarziate NU vede NIMENI!!un INCOMPETENT din birou NU vede o deraiere,o tamponare,o stationare din cauza unui BOU de sofer!Vatmani in concedii-chiar medicale din cauza lor.Nevasta-mea e sofer pe tramvai.multumesc frumos pt atentie!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.