miercuri, 6 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Djokovic va fi expulzat! A pierdut apelul și nu va juca la Australian Open

  de - | 16 ianuarie 2022, 10:01 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) va fi expulzat din Australia după ce a pierdut procesul final cu Ministerul Imigrării. Jucătorul sârb a făcut apel la decizia de anulare a vizei, dar instanța de la Curtea Supremă nu i-a dat dreptate sârbului.

  Presa din Australia dezvăluie că decizia a fost luată în unanimitate, duminică dimineață. Cei trei judecători au respins apelul, iar Djokovic trebuie să achite și cheltuielile de judecată. „Nole” va fi deportat și, cel mai probabil, i se va interzice să intre în Australia timp de trei ani.

  Djokovic nu va putea juca la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de nouă ori în carieră, deși a fost acceptat pe tabloul principal după câștigarea primului proces. Avocaţii lui Novak au susținut că decizia de a anula viza este invalidă și ilogică. De partea cealaltă, reprezentantul acuzării a spus că motivele invocate de apărătorii lui Djokovic pentru revocarea anulării vizei nu stau în picioare, scrie prosport.ro.

  Organizatorii Australian Open au alcătuit programul de luni, iar sârbul urma să joace împotriva lui Kecmanovic. Djokovic va fi înlocuit de un lucky-loser, italianul Salvatore Caruso, nr. 150 ATP.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.