Ditamai „cazul Coţofană” s-a încheiat printr-o notă

  de Ovidiu Balint | 4 decembrie 2017, 10:55 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Căutând alte ştiri pe la agenţiile de presă, legate de scandalul interminabil pentru, împotriva şi din interiorul justiţiei, am dat peste o notă dintr-un comunicat al Preşedinţiei României, în care se prezentau câteva decrete semnate de preşedintele Klaus Iohannis în cursul săptămânii trecute. Iată nota: Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 29 noiembrie a.c., următoarele decrete: (…) Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Arad a doamnei Lavinia-Nicoleta Coțofană ca urmare a aplicării sancțiunii disciplinare constând în „excluderea din magistratură”, dispusă prin Hotărârea nr. 23J/31.10.2016 a Secției pentru judecători în materie disciplinară, definitivă potrivit Minutei deciziei civile nr. 266/09.10.2017 a Înaltei Curți de Casație și Justiție — Completul de 5 judecători, în dosarul nr. 70/1/2017.

  Altceva nou n-am mai aflat despre acest caz.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.