joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  „Suntem nevoiți să ne părăsim locuințele!” Disperare în Vladimirescu și nu numai, iar ENEL… nu răspunde

  de Lucian Dănilă | 10 decembrie 2023, 2:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Un cititor ne-a scris în urmă cu puțin timp un mesaj pe care puteam citi disperarea. Foarte multe familii care locuiesc în Vladimirescu, dar am aflat între timp că aceiași situație este și la Arad sau Pecica, nu își pot încălzi locuințele din cauza penelor de curent.

  „Bună ziua, de aseară nu avem curent în comuna Vladimirescu pe strada Lalelelor, în tot Cartierul Florilor, zona de blocuri și câteva străzi. Suntem nevoiți să părăsim locuințele pentru că implicit nu avem căldură, am făcut o mulțime de sesizări dar degeaba”, ne scrie Bogdan, un cititor al Special Arad.

  Nu este nici prima dată și nici ultima când se întâmplă acest lucru în Vladimirescu și în alte localități, printre care și Arad, dar nu e singurul lucru comun. De fiecare dată când se întâmplă, nimeni de la ENEL nu răspunde la sesizări.

  Pentru multe companii, oamenii sunt buni doar atunci când trebuie să plătească facturile, atunci însă când cer și explicații, nu e nimeni care să le dea.

  La Vladimirescu, unele imobile nu sunt alimentate cu energie electrică de azi noapte în jurul orei 23! La Pecica sunt adevărate jocuri pe nervii cetățenilor. „Se ia curentul și de 137 de ori pe zi”, spune ironic, dar și furios, Andrei.

  Poate se sesizează cineva pentru a rezolva problema…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cine să răspundă? Că ,,Băieții cu ochii albaștri ” vorba lu Băsescu fac legea după bunul plac. Se vede că nici un for competent din România nu pot trece pragul .Oare ce ar fi de facut?
   Nu suntem destul de uniți pentru a le zgăndări puterea de a ne lasă călcați în picioare.

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Ce mai vreți si voi pretentiosilor?! Sa aveti curent normal ??? Se îngrijesc “ băieții deștepți “ pentru asta ! Voi sunteti buni pentru plata ! Jigodiilede la “pnl” “”psd” sunt mâna in mâna cu mafioții care conduc energetic romania( intenționat cu litera mică – un stat mafiot). Din păcate nici speranta nu mai avem !! Actualul sistem electoral nu ne lasă NICI O PORTIȚA sa schimbam ceva !!!!! Suntem înrobiti actualului sistem de alegeri pe liste !!! Trebuie o revoluție gen 1989: stiu ca este absurd in 2023- dar nu vad alta ieșire ! Bine a zis vadim( iarăși cu literar mică ! nu sunt fan sau altceva!) dar fara sânge nu seva schimba ceva!!! Sângele trebuie sa fie al sistemului mafiot condus de vechii sí actualii securisti- sristi! Ő seara buja sí Sănătate tuturor! Nici ei nu traiesc ő suta de Ani

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.