Directorul sportiv al echipei UTA, Claudiu Drăgan, alături de alți doi bărbați, condamnați la șase luni de închisoare pentru mărturie mincinoasă!

  de Special Arad | 21 octombrie 2020, 7:58 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Directorul sportiv al echipei UTA, Claudiu Drăgan, dar și Adrian Sas și Radu Valentin Racoviță, au fost condamnați la prima instanță la șase luni de închisoare pentru mărturie mincinoasă.

  Sentința a fost pronunțată la data de 8 octombrie și cei trei inculpați au drept de recurs în zece zile.

  Din informațiile noastre, fostul fotbalist al echipelor UTA, Dinamo și Universitatea Craiova, Claudiu Drăgan, dar și Radu Valentin Racoviță sau Adrian Sas, au fost inculpați într-un dosar privind sechestrarea unei persoane și, așa cum spune și sentința, pentru mărturie  mincinoasă.

  Mai jos puteți vedea în format electronic sentința – nedefinitivă – pronunțată la data de 8 octombrie:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.