Directorul Gavra repetă zilnic parcarea la clanță. Și e tot mai aproape de… clanța instituției (Foto)

  de Tudor Bogdan | 1 februarie 2019, 9:30 PM | Știri Arad | Strada

  6

  Am primit zilele trecute câteva fotografii cu un bolid de culoare vișinie, de marcă germană, care are pe capotă sigla formată din trei litere: B, M și W. La noi îi spune „be-em-veu”, la italieni „be-me-vu”, iar englezii o dau cu „double”, adică „bi-em-dabăl-iu”.

  Despre performanțele acestui bolid nu scriem aici pentru că sunt reviste de specialitate și emisiuni care fac acest lucru. Pe noi ne interesează un singur lucru: oare când vom vedea acest „be-em-veu” așezat pe scaunul directorului de la Direcția Județeană de Tineret și Sport? De ce chiar pe acel scaun? Pentru că autoturismul din imagini, fotografiat în zile diferite, este tot mai aproape de acel scaun…

  Da, este mașina directorului de la DJTS Arad (sau cum îi mai spune acum), adică reprezentantul Ministerului Tineretului și Sportului – cum ar veni – în sportul arădean. Se numește Cristian Gavra și, vă spunem noi, este un om umblat. În urmă cu o lună se fotografia tocmai prin Dubai. Bolizii arabilor nu doar că i-au plăcut, dar probabil de acolo a învățat și acest mod de a parca. Șeicii își duc mașinile poleite cu aur până la clanța ușii hotelului sau biroului personal. Atunci directorul Gavra de ce să nu își ducă „be-em-veul” până la clanța instituției?

  Ce mai contează că trecătorii au pe zi ce trece tot mai puțin spațiu pe trotuar? Să își ia mașină dacă nu le convine…

  Unde se întâmplă toate astea? Pe strada Lucian Blaga, aproape de intersecția cu Episcopiei.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.