Directorul de la Gospodărirea Comunală, Adrean Păcurar, este pe țeavă și pregătit să „zboare”

  de Alin Olteanu | 22 martie 2017, 6:48 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Dacă informațiile noastre se confirmă în totalitate, zilele lui Adrean Păcurar ca director S.C. Gospodărirea Comunală Arad  S.A. sunt numărate descrescător. Din informațiile pe care le deținem, se pare că edilul Falcă și apropiații liberali ai acestuia au ajuns la concluzia că actualul director al societății subordonate Consiliului Local Municipal Arad este depășit de situație și nu numai…

  Ei bine, la acest „nu numai” o să ne referim mâine, cu probe, pentru a arăta cât de  jalnică a devenit situația la această societate, cât de tare s-au „îngrășat”, mai ales directorul, Păcurar, și alți câțiva concetățeni de-ai lui, cât de țanțoși se plimbă prin localitatea vecină Aradului, Horia, și apoi cât de bine o duc unii funcționari, ce salarii de poveste au, în contradicție cu sarcinile de serviciu și, mai ales, în opoziție cu săracii muncitori de pe stradă care au recurs azi la greva generală.

  Da, și Gospodărirea Comunală este o mare afacere pentru director și cei câțiva pe care și-a i-a dus lângă el pentru a-și acoperi „lucrăturile”.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De groază ce directori au companiile, serviciile și alte structuri din subordinea CLM! Toți sunt șpăgari puși de Falkă să sifoneze banii publici. Enumăr câțiva, aleatoriu: Văcean, Puha, Păcurar, Dugăeșescu, Birău (mai departe spuneți voi). Chiar nu poate nimeni stârpi această șerpărie?

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. A spus mincinosul asta de director ca daca casiera are mai mult de 2000 de lei isi da demisia, casiera are peste 2000, are vreo 2300!!!!!!!! apare in inregistrare asta!!!! verificati!!! si verificati cat au si ceilalti de la birouri!!! Ce salarii de salarii au toti aia si muncitorii stau pe minim!!! Si cati din neamul lui Serb Cosmin sunt angajati la GCA!!!!! si cati vin la lucru din ei!!!!! furaciuni pe fata!!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.