joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Directorul Companiei Naționale de Drumuri și-a dat demisia

  de - | 10 iulie 2019, 8:26 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Narcis Neaga(foto: Agerpres)

  Directorul general al Companiei Naționale de Drumuri (CNAIR SA), Narcis Neaga, a anunțat marți că demisionează din funcție, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat ministrului Transporturilor Răzvan Cuc demiterea sa, scrie Digi24.ro.

  „Am decis să renunț la funcție! Având în vedere importanța dezvoltării infrastructurii rutiere pentru bunul mers al economiei romanești și faptul că pentru a reuși să atingem cu succes acest obiectiv este nevoie de bună-credință și de colaborarea necondiționată a tuturor factorilor de decizie din România, precum și în urma unei discuții pe care am avut-o cu Președintele Consiliului de Administrație, Costin Mihalache, am decis să renunț la funcția de Director General al CNAIR S.A”, a anunțat Narcis Neaga.

  Citește mai multe cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.