luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Direcția Venituri a Primăriei îndeamnă arădenii la folosirea mijloacelor electronice de plată

  de Special Arad | 26 octombrie 2021, 3:10 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  „Pentru a evita zilele acestea deplasările la ghișeele Direcției Venituri din cadrul Primăriei Municipiului Arad, vă reamintim faptul că plata impozitelor și taxelor locale, a amenzilor și a altor categorii de creanțe bugetare locale, se poate efectua online cu orice card bancar prin ghiseul.ro sau accesând pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad în secțiunea «Platforma de contact»”, anunță Primăria Municipiului Arad.

  Plățile online se pot efectua utilizând CNP-ul pentru persoane fizice sau CUI în cazul persoanelor juridice.

  Alte posibilități de plată sunt ghișeele din cadrul Oficiilor poștale, stațiile Selfpay aflate la sediul Direcției Venituri de pe str. Mucius Scaevola nr. 11 și pe raza municipiului Arad sau aplicația MobilePay Arad, care poate fi instalată pe smartphone din magazinul de aplicații Google Play.

  „De asemenea, pentru a putea avea acces la informații mai detaliate, pentru depunerea declarațiilor sau obținerea unui certificat fiscal, pentru a eficientiza comunicarea și pentru a reduce costurile care ar putea fi implicate în comunicarea actelor administrative fiscale către dvs., puteți să vă creați un cont pe Platforma de contact utilizând modelul de cerere pe care vi-l punem la dispoziție și pe care ulterior o să o trimiteți însoțită de o copie a actului de identitate la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, vă stăm la dispoziție și la adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].

  Vă reamintim faptul că începând de săptămâna aceasta, accesul în incinta Direcției Venituri se efectuează în condițiile prevăzute de dispozițiile art. 12 din Anexa nr.3 la Hotărârea Guvernului nr.1090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare”, se mai arată în comunicatul Primăriei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.