marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Direcția Generală Anticorupție Arad are un șef nou. „Fostului” i s-a încheiat împuternicirea…

  de Alin Olteanu | 24 mai 2023, 9:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Direcția Generală Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Arad are un șef nou pentru următoarele 6 luni – perioada de împuternicire, scriam în urmă cu un an de zile. Noul șef (n.r. împuternicit) al DGA – SJA Arad era comisarul de poliție Cococeanu Claudiu-Constantin, potrivit site-ului DGA. Anterior, un ofițer de la IPJ Timiș, prin împuternicire după pensionarea fostului șef Vitia Mereanu.Ei bine, după șase luni, comisarului Cococeanu i s-a prelungit mandatul cu… încă șase luni. Până în zilele acestea … nici nu mai contează exact, decât pentru registre.

  Acum, în luna mai 2023, a doua prelungire, cum spuneam, s-a încheiat. Și, pentru că s-a încheiat, urmează un nou șef: acest este comisarul Vasile Mereanu și este fratele fostului șef DGA, Vitia Mereanu. Cu acestea fiind zise… așteptăm dosarele anticorupție.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.