Direcția de Asistență Socială Arad, despre condițiile de primire a ajutorului de încălzire a locuinței

  de Special Arad | 2 octombrie 2018, 11:15 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În atenția familiilor sau persoanelor singure, care vor depune cereri în vederea acordării ajutorului pentru încălzirea locuințelor:

  Cererile și declarațiile pe propria răspundere se vor depune începând cu data de 15 octombrie pentru perioada sezonului rece noiembrie 2018 – martie 2019. În cazul în care nu vor interveni modificări ale legislației, acordarea ajutorului pentru încălzirea locuințelor se va face începând cu luna noiembrie 2018, pentru solicitanții care au depus cereri în perioada 15 octombrie – 20 noiembrie. După acest termen, cererile vor fi aprobate sau respinse conform ordonanței guvernamentale nr. 70 din 2011, și anume:

  – începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până în data de 20 a lunii respective

  – începând cu luna următoare, pentru cei care au depus documentele după data de 20 a lunii.

  De asemenea, se vor comunica ulterior prevederile dispoziției primarului municipiului Arad, în ceea ce privește modul de organizare a activității de acordare a ajutoarelor de încălzire a locuințelor în municipiul Arad.


  Menționăm că, potrivit legii în vigoare, se încadrează pentru sprijinul respectiv familiile care au venitul mediu lunar pe membru de familie de până la 786 de lei, iar persoanele care locuiesc singure trebuie să aibă un venit de până la 1.082 de lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.