Diplome de excelență pentru sprijinul acordat turneului ITF „Trofeul Ilie Năstase”

  de [email protected] | 7 august 2017, 12:43 PM | Sport

  0

  Astăzi, în sala „Vasile Goldiș” a Consiliului Județean Arad, s-au decernat diplomele de excelență pentru toți cei care au sprijinit în 2016 Turneul Internațional de Tenis „Trofeul Ilie Năstase” din cadrul circuitului internațional de tenis al României.

  Turneul feminin pentru senioare a ajuns anul acesta la ediția a XIII-a și are loc la Clubul Activ din Arad, din Subcetate, în perioada 5 – 13 august, intrarea fiind liberă. Turneul arădean le oferă jucătoarelor premii în valoare de 15.000 de dolari și puncte în ierarhia WTA. Câștigătoarea va primi 12 puncte, finalista 7, semifinalistele 4, sfertfinalistele 2, iar tenismenele ce ajung în turul II, câte un punct.

  „În primul rând, mulțumim Federației Române de Tenis, Centrului Cultural Județean Arad și Consiliului Județean Arad, care ne sprijină cu bani și cu premii pentru acest turneu. Suma este puțin mai mică decât anul trecut, deoarece Federația internațională a pus această regulă ca în toate țările să se desfășoare doar turnee cu 15 mii de dolari, acestea fiind cele mai mici turnee în cadrul turneelor profesioniste cu puncte ATP și puncte WTA. Suma necesară este mai mare pentru organizarea acestui turneu, ca și până la celelalte 12 ediții, dar sper să ne descurcăm cât mai bine și în anii care urmează, să putem să facem și turneul puțin mai mare, măcar la următorul nivel”, ne-a declarat organizatoarea, Anela Freer, președintele CS TenisFan Arad.

  Turneul arădean este la concurență cu alte zece evenimente din Circuitul ITF, unul cu premii de 60.000$ în Germania, trei cu premii de 25.000$ (Belgia, Marea Britanie, SUA) și 6 cu 15.000$ (Polonia, Spania, Thailanda, Turcia, Austria și Rusia).

  Dimplomele decernate astăzi de directoarea turneului Anela Freer și Adrian Fetecău, membu al grupului Vouă, poartă semnătura marelui Ilie Năstase și ștampila Federației Române de Tenis. Au primit diplome de excelență Consiliul Județean Arad (înmânat lui Jurj Daniel), Centrul Cultural Județean Arad, Clubul Sportiv TenisFan Arad, Club Activ, Dan Groza, Adrian Jivan, Doru Horge, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, SC Sardori SRL, Hotel Coandi, Hotel Parc (hotelurile oficiale ale turneului), SC LetraSet SRL, Dr. Amalia Uretean, asistenta Daniela Ilisie, Sever Jurcă, Cristian Gornic, Ioan Țeble, Paul Gornic, Sandu Bercea, Luminița Vladi, Anela Freer, Luminița Apostol, SC Bulevard Print SRL, Cătălin Draia, Laurențiu Roșca, Jurnal Arădean, Aradon, Daniel Lazăr, Călin Moga.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.