miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dinamo a ajuns la Oradea. În această seară joacă cu FC Bihor, iar luni o întâlnește pe UTA

  de Lucian Dănilă | 3 noiembrie 2023, 10:13 AM | Sport

  0

  UTA joacă luni seara contra lui Dinamo, meci care se va disputa din nou pe arena din Oradea, loc care este casă pentru gruparea arădeană până la finalizarea lucrărilor de pe arena „Francisc Neuman”. Dinamo a ajuns deja în Bihor pentru că în această seară dispută meciul din Cupa României cu FC Bihor, și va rămâne la Oradea până la meciul cu Bătrâna Doamnă.

  Astfel, gruparea bucureșteană se va familiariza la jocul din această seară atât cu nocturna de pe stadionul din Oradea, cât și cu suprafața de joc.

  „Câinii roșii” au fost întâmpinați la Oradea de două asociaţii de suporteri, Guardia Oradea şi DDB Bihor, echipa antrenată de Ovidiu Burcă fiind cazată la hotelul Ramada.

  Sâmbătă seara, formația bucureșteană va avea o întâlnire cu suporterii ei din Bihor și din zona de vest a țării. Tot sâmbătă, de la ora 11, dar şi duminică de la ora 16, Dinamo se va antrena pe stadionul din Salonta.

  UTA – Dinamo se va disputa luni de la ora 18:00 pe arena „Iuliu Bodola” din Oradea.

  Citește și:

  Oltenii și-au dorit mai mult victoria… E clișeu, dar după un astfel de meci, alt titlu nu găseam

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.