„Din suflet pentru suflet”. Vârstnicii din Sântana au primit daruri de la elevii Colegiului Național „Elena Ghiba Birta” | Foto

  de - | 23 aprilie 2019, 9:11 AM | Contributors | Educaţie

  0

  Vineri, 19 aprilie 2019, în pragul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului Iisus Hristos, elevii clasei a IX-a D de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, coordonați de prof. Oana Petcoviciu, au vizitat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sântana.

  Într-un cadru emoționant, elevii au oferit daruri persoanelor vârstnice și au încercat să aducă un strop de lumină în sufletele acestora. Cu exuberanța specifică vârstei, bunicii au fost imediat cuceriți, s-au spus povești, s-a depănat istorie.

  La finalul vizitei, chipul tuturor radia o bucurie de nedescris. Se spune că „a dărui este în firea întregului univers. Iar a accepta darul este a doua natură a întregului univers” –  acțiune simplă, firească, din suflet pentru suflet.

  prof. Eugenia Groșan,
  Director Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.