duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Din suflet, de sărbători: „meniu în așteptare” la Gara CFR Arad

  de Special Arad | 18 decembrie 2021, 10:24 AM | Știri Arad

  1

  Vineri, la orele amiezii, a avut loc o acțiune caritabilă organizată de Asociația „Sfântul Martin” împreună cu Asociația Europeanul.

  Membrii acestora au dorit să vină în sprijinul oamenilor bătuți de soartă, care nu au nici măcar un acoperiș deasupra capului. Astfel că prin acțiunea „meniu în așteptare” au oferit gratuit mâncare caldă oamenilor străzii, în fața intrării în Gara CFR, iar apoi au mers la Adăpostul de Noapte, unde au dăruit și acolo porții de mâncare. În total, au fost livrate 100 de porții.

  „Este o acțiune inițiată de Asociația Sfântul Martin din anul 2016 împreună cu Restaurantul Apetit Bistro. Practic, am pornit de la o idee care în occident s-a lansat cu cafeaua în așteptare, un proiect în care lumea poate să meargă la un bistro și să plătească o cafea, iar cei care nu-și permit să cumpere o cafea, pot să vină să ceară. Noi ne-am gândit că în România cel mai util este să ne axăm pe mâncare, pentru că sunt foarte mulți care nu-și permit un prânz zilnic”, a spus Aurelian Boit, președintele Asociației „Sfântul Martin”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Publicitate ieftina, o dată pe an fac și ei o faptă bună și atunci cheamă sau plătesc media pentru a le face publicitate ,rusinica, rusinica.
   Apropo despre tinerii care împart mese calde în fata gări CFR și în fata gări din Aradul Nou în fiecare sâmbătă de ce nu se scrie nimic

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.