marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Din seria „să ne cunoaștem aleșii”… astăzi, Falcă la bustul gol!

  de Tudor Bogdan | 29 septembrie 2015, 7:59 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  5

  Dom` profesor Ioan Hamza – Nelu, pentru prieteni – i-a pozat în vestiar… deci nu noi. I-a și pus pe wall, pe facebook, ca să adune like-uri, iar lumea să aprecieze ce fac ei în timpul liber – iar lumea a apreciat… așa ca să n-avem vorbe că umblăm noi cu beculețul roșu după ei!

  Așa încât… ce avem noi aici? Un decor albastru-nchis – albastru deschis – negru și pereți albi în care primarul Gheorghe Falcă se uită cu invidie (mascată în zâmbetul ăla în care citești superioritatea plus reproșul că exiști – cu care ne-a obișnuit) la consilierul său Ovidiu Moșneag cum îi face Miki masaj la picioare.
  E bine?… Falcă n-are burtă (nici nu-l suspectam), Moșneag are mușchi (cel puțin la picioare), iar sportul se îmbină armonios cu popularitatea.
  Noi zicem că e bine, din moment ce tuturor le-a plăcut.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sub şortul albastru Falcă poartă tanga. -Şefu, doară nu eşti pe invers? se miră Old Man. -Nuuu, stai liniştit, răspunde Giţă. -Păi ce-i cu tanga ăia pe matale? -Poveste lungă. Ela a fost plecată câteva zile la bunică-sa la Rod s-aducă nuci şi brânză şi când s-a întors s-a apucat de curăţenie generală. După colţar a găsit tanga ăştia. Scandal, că ce, că ai cui îs, chestii nasoale. Io, ca să mă scap, am zis că-s ai mei. Şi-acum tre’ să-i port…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.