Din seria „să ne cunoaștem aleșii”… astăzi, Falcă la bustul gol!

  de Andrei George | 29 septembrie 2015, 7:59 AM | Pamflet | Recomandările editorilor

  5

  Dom` profesor Ioan Hamza – Nelu, pentru prieteni – i-a pozat în vestiar… deci nu noi. I-a și pus pe wall, pe facebook, ca să adune like-uri, iar lumea să aprecieze ce fac ei în timpul liber – iar lumea a apreciat… așa ca să n-avem vorbe că umblăm noi cu beculețul roșu după ei!

  Așa încât… ce avem noi aici? Un decor albastru-nchis – albastru deschis – negru și pereți albi în care primarul Gheorghe Falcă se uită cu invidie (mascată în zâmbetul ăla în care citești superioritatea plus reproșul că exiști – cu care ne-a obișnuit) la consilierul său Ovidiu Moșneag cum îi face Miki masaj la picioare.
  E bine?… Falcă n-are burtă (nici nu-l suspectam), Moșneag are mușchi (cel puțin la picioare), iar sportul se îmbină armonios cu popularitatea.
  Noi zicem că e bine, din moment ce tuturor le-a plăcut.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sub şortul albastru Falcă poartă tanga. -Şefu, doară nu eşti pe invers? se miră Old Man. -Nuuu, stai liniştit, răspunde Giţă. -Păi ce-i cu tanga ăia pe matale? -Poveste lungă. Ela a fost plecată câteva zile la bunică-sa la Rod s-aducă nuci şi brânză şi când s-a întors s-a apucat de curăţenie generală. După colţar a găsit tanga ăştia. Scandal, că ce, că ai cui îs, chestii nasoale. Io, ca să mă scap, am zis că-s ai mei. Şi-acum tre’ să-i port…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.