Din octombrie ITM Arad oferă sprijin în fiecare zi a săptămânii

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 10:43 AM | Știri Arad

  0

  Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor arădeni, ITM Arad a organizat serviciul de permanenţă în aşa fel încât să cuprindă fiecare zi a săptămânii.

  Astfel, inspectorii de muncă pe linia relaţiilor de muncă şi a securitărţii şi sănătăţii în muncă vor răspunde publicului cu competenţă şi profesionalism atât în zilele de  repaus cât şi în zilele de sărbători legale precum şi în timpul orelor din afara programului de lucru.

  Lista inspectorilor de muncă care vor efectua serviciul de permanenţă va fi publicată şi va putea fi accesată pe site-ul ITM Arad, începând cu data de 01.10.2014.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.