Sub pretextul că își caută un loc de muncă, un tânăr din Arad a furat mai multe bunuri din societatea comercială la care a aplicat

  de Special Arad | 25 May 2021, 9:37 AM | Știri Arad

  0

  Luni dimineața, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat despre faptul că, în cursul zilei de duminică, o persoană necunoscută a furat din curtea societății și dintr-un autoturism unelte folosite în construcții în valoare de aproximativ 6000 de lei.

  De asemenea, acesta a indicat ca posibil autor al furtului un tânăr de 19 ani din Arad, care în urmă cu câteva zile s-a prezentat la sediul societății în căutarea unui loc de muncă. Deși i-a fost făcută o ofertă, acesta a plecat spunând că se mai gândește.

  Însă, duminică dimineața, tânărul s-a întors, a escaladat gardul și a pătruns în curtea societății comerciale de unde a furat o drujbă, o mașină de găurit, un flex și o autofiletantă, iar la plecare a deschis un autoturism, proprietatea societății comerciale, de unde a mai sustras o trusă cu scule și un cric hidraulic profesional, creând un prejudiciu total de aproximativ 6000 de lei.

  Având semnalmentele tânărului, jandarmii l-au depistat în scurt timp pe strada Cocorilor din municipiul Arad. Acesta a recunoscut că a furat bunurile respective, însă nu le mai deține deoarece le-a vândut unei persoane necunoscute.

  Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.

  Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul nefiind încă recuperat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.