sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din nou lucrări pe autostrada A1 Timișoara – Arad

  de Special Arad | 29 noiembrie 2016, 2:07 PM | Regional

  0

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de astăzi, pe ambele sensuri de mers ale autostrăzii A1 Timișoara – Arad, la kilometrul 533, se vor executa anumite lucrări la carosabil (reparații la rosturile de dilatație în zona podurilor).

  Întrucât acestea se realizează pe banda de urgență și pe banda numărul unu, autovehiculele sunt redirecţionate pe a doua bandă. Atenție sporită trebuie acordată și după lăsarea întunericului, întrucât semnalizarea rutieră va rămâne valabilă și pe timpul nopții!

  De asemenea, la nodul rutier A1 – A6 (zona Balinţ), se vor aplica marcaje rutiere pe bretelele de legătură.

  Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.