miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din inimă pentru copii! La Via Carmina, oamenii sunt în stradă și așteaptă „Milioane de fulgi de zăpadă”

  de Lucian Dănilă | 14 decembrie 2019, 1:31 PM | Știri Arad

  0

  Spectacolele s-au mutat la Via Carmina, cartierul rezidențial din Vladimirescu, locul în care poți ajuta, „din inimă”, copiii defavorizați. Am asistat ieri la câteva reprezentații care au avut loc pe scena instalată în Via Carmina.

  „Magia Crăciunului” este evenimentul organizat de Asociația ASPIS și finanțat de dezvoltatorii Cartierelor VIA CARMINA, Vladimirescu si ROMANA RESIDENCE, Arad. Sunt două zile magice de colinde, vin fiert, bunătăți specifice de sărbători, atmosferă caldă de Crăciun și un super recital Nicola, care ne va încânta cu cea mai cunoscută piesă a ei, „Milioane de fulgi de zăpadă”!

  Fiind vorba de un eveniment caritabil, donează și tu din inimă, iar împreună aducem bucurie copiilor defavorizați! Toți cei care doresc să aducă o bucurie copiilor defavorizați, o pot face donând atât în cadrul târgului. Atât în Via Carmina cât și în Romana Residence sunt pregătite cutii speciale pentru donații sub formă de haine, încălțăminte, rechizite, alimente, jucării și produse de igienă.

  Donațiile sunt supervizate și distribuite de către Asociația Aspis, ONG-ul  realizând numeroase strângeri de fonduri și chiar a ajutat numeroase persoane de-a lungul timpului, fiind extrem de implicat în comunitatea arădeană.

  Am fost și ieri acolo. Și am văzut copii, mulți copii care au asistat la spectaolele de colinde, de teatru și la momentele în care actrița Georgiana Popan delecta asistența cu tot felul de povești frumoase, una dintre cele mai frumoase fiind cea a Sfântului Nicolae.

  Programul de sâmbătă 14 decembrie

  –  14.00 – 18.00 – Actrița Georgiana Popan – moderator

  –  14:00 -14:30 – Grădinița de copii Vladimirescu

  –  14:30 -15:30 – Ansamblu Popular Curtici

  –  15:30 – 16:00 – Interpreta Paula Barna

  –  16:00 – 17:00 – Palatul Copiilor / Corul Micălaca

  –  17:00 -18:00 – Recital NICOLA

  Vă asteptăm cu mult drag!

  Mai multe detalii despre eveniment pe pagina oficială facebook Via Carmina Arad și pagina de event pe facebook.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.