Din cauza numărului crescut de infectări, Secția Clinică Medicină Internă II devine secție Covid-19

  de Special Arad | 16 septembrie 2021, 3:32 PM | Sănătate

  0

  În contextul creșterii numărului de arădeni diagnosticați cu infecție SARS CoV-2 și care necesită internare, în cadrul Comandamentului de Criză al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a decis suplimentarea cu 37, a numărului de paturi destinate pacienților cu această afecțiune.

  Astăzi, pe secțiile COVID-19 avem internați 105 pacienți cu infecție SARS CoV-2 și mai avem doar șase paturi libere. Pentru a asigura suficiente paturi, în eventualitatea creșterii numărului de pacienți, am decis astăzi să transformăm Secția Clinică Medicină Internă II, din incinta fostului Spital Municipal, în secție Covid-19. Aici sunt disponibile 37 de paturi și există circuite medicale separate pentru ca pacienții pozitivi Sars CoV-2 să nu se intersecteze cu pacienții care suferă de alte afecțiuni medicale“, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.