marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ultima zi de muncă pentru șeful Trezoreriei din Arad, Doina Marșieu! „Am fost norocoși să fim în aceeași echipă cu tine”

  de Lucian Dănilă | 22 martie 2024, 11:51 AM | Povești despre oameni | Știri Arad

  5

  A fost o profesionistă desăvârșită, o șefă deosebită și un mentor foarte iubit – spun majoritatea colegilor ei, iar astăzi, de dimineață, a plecat pentru ultima oară la locul de muncă. Doina Marșieu, șeful Trezoreriei Arad în ultimii 14 ani, iese astăzi la pensie.

  Femeie de carieră, Doina Marșieu este cea care împreună cu Pavel Belean și ec. Aurel Burcă puneau, în 1992, la doi ani după Revoluția din Decembrie 1989, bazele Trezoreriei din Arad. Timp de 17 ani, din 1993 și până în 2010, a fost șef metodologie al Trezoreriei, iar din 2010, după ce s-a pensionat Aurel Burcă, Doina Marșieu a devenit șefa Trezoreriei.

  Nici dacă am dori nu am ști să scriem cuvinte mai frumoase decât au făcut-o cu această ocazie, a pensionării, colegii săi, cei pe care i-a condus, cei cărora le-a fost mentor, cei care au îndrăgit-o în toată această perioadă iar sentimentele au fost mereu reciproce.

  „Astăzi sărbătorim o doamnă excepțională, Doina Marșieu”

  „Doamna trezorier șef a fost nu doar o conducătoare pricepută, ci și un mentor iubit. Cu multă înțelegere a știut să încurajeze și să ghideze toată echipa trezoreriei”.

  „Haideți vă rog să aplaudăm cariera remarcabilă care a fost o sursă de motivație pentru toată lumea și să aplaudăm inima caldă pe care a adus-o în fiecare interacțiune cu întreg personalul”.

  „Doina, îți mulțumim pentru toată munca depusă și exemplul dat, pentru fiecare zâmbet și pentru că ne-ai arătat și demonstrat faptul că o echipă unită poate trece peste orice fel de probleme. Entuziasmul și atitudinea ta pozitivă față de muncă ne-au învățat multe lucruri”.

  „Mulți dintre noi nu așteaptă pensia cu entuziasm. O văd mai degrabă ca o perioadă în care se vor simți inutili, nedoriți… Dar tu știi mai bine ca oricine cât de tânără ești, și pe dinafară și pe dinăuntru, cât de multă energie ai și cât de multe lucruri minunate poți să faci cu ea. Sperăm să găsești proiecte noi, care să te bucure și să-ți ofere satisfacție, pentru că meriți din plin!”

  „Ai fost o colegă minunată, am fost norocoși să fim în aceeași echipă cu tine, ne pare rău că pleci dar ne bucurăm pentru tine!”

  „Îți dorim ca noua etapă din viață pe care o începi, să fie frumoasă, plină de fericire, sănătate și nu în ultimul rând o pensie cât mai lungă (măcar cât ai cotizat!)”

  „O să îți simțim dorul, mai ales după expresiile: „MIRIFIC”, „SANCȚIUNE”!”, au fost câteva dintre mesajele despre Doina Marșieu, scrise de colegii săi de la Trezorerie.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am simțit o atât de aproape, ca pe un membru al familiei 🥰. Un Om cu valori și de valoare. Un Om între oameni în aceste vremuri tulburi. Bunătate, iubire, înțelegere, spirit de glumă, profesionalism, echilibrul de care am avut cu toții nevoie. Eu personal ii mulțumesc și i doresc pensie lungă presărată cu tot ce are nevoie sufletul ei minunat🙏și sper ca aceste calități le a lăsat moștenire și celor care vor veni în locul dânsei. Cu deosebit respect ma înclin în fata unui lider adevărat și nu Șef.

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. Acestia au distrus Romania după 89. Sotul sef la pompieri, ea sefa la trezorerie. Te duci la trezo zici ca e al lor de acasa si iti fac tie un favor, nu ca sunt pusi in slujba populației. Cum au ajuns in posturi, doar ei stiu.
   Sunt curios in ce conjunctura ati ajuns sa publicati un astfel de articol, care a fost criteriul ce va ghidat spre publicarea lui?

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.