joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Din 23 de candidați validați, doar 7 au fost admiși la Concursul Național pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din învățământul preuniversitar

  de Special Arad | 8 septembrie 2022, 5:43 PM | Educaţie | Naţional

  0

  Astăzi, 8 septembrie 2022 s-a desfășurat proba scrisă din cadrul Concursului Național pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, potrivit calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea iunie-octombrie 2022. Centrul special pentru desfășurarea probei scrise a fost Școala Gimnazială ”Aron Cotruș” Arad.

  Din cei 23 de candidați validați, 2 au fost absenți, unul retras iar 7 au fost declarați admiși.

  Contestațiile se depun între 8 septembrie și 9 septembrie, ora 24 la adresa de mail [email protected].

  Următoarea etapă a acestui concurs național este proba de interviu la care pot participa doar candidați declarați admiși la proba scrisă. Proba de interviu se va desfășura în perioada 22 – 29 septembrie după un program care va fi anunțat în cel mai scurt timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.