duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Torța cunoașterii” se oferă lui Virgil Ianțu, pentru lumina adusă asupra unui concurs muzical arădean mai mult decât obscur

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 1:09 AM | Pamflet

  0

  Unii oameni aspiră mereu către culmi cât mai înalte, iar urcând pe treptele succesului întorc definitiv spatele unor evenimente micuțe, aproape anonime, pe principiul că „nu-s de ei”. Nu și Virgil Ianțu. Vedeta și-a pus mereu în gând să descopere noi talente, dovadă fiind și participarea sa în juriul arhicunoscutului concurs muzical Megastar, unde, alături de colegii lui, și-a dedicat timpul îndrumării unor voci aflate la început de drum. Însă haideți să lăsăm Megastar deoparte și să vedem chiar cât de mult e dispus Ianțu să caute printre talentele ascunse ale României… mai ales dacă prețul pe care îl primește e unul corect! 😉

  Tot cu „star” la capăt are și Aradul un concurs de muzică despre care vă spunem, chiar dacă nu ați auzit de el, și care a reușit performanța să ajungă, cu un public compus exclusiv din părinții participanților, la ediția a XXVI-a! Acolo, la invitația Centrului Cultural Județean Arad, a făcut parte din juriu anul acesta nimeni altul decât Virgil Ianțu, aducând astfel în atenția presei vechiul concurs despre care, de altfel, nimeni nu vorbește în veci. Doar că această lumină pusă pe PopStar în 2017 nu a fost, din păcate, așa cum ar fi fost indicat, datorită descoperirii vreunui talent incomensurabil, ci din cauza onorariului muuult mai mare pe care l-a primit Ianțu în comparație cu ceilalți membri ai juriului. Virgil Ianțu a încasat 5000 de euro, pe când totalul onorariului celorlalți din juriu a fost de 5000 de… lei! Ba mai mult, instituția a fost nevoită să-l plătească cu o sumă mai mare chiar și decât cea a totalității premiilor, banii puși la bătaie de CCJA pentru tinerele talente ridicându-se la 5600 lei.

  Cu toate astea, Special Arad consideră de bun augur lumina adusă asupra consursului muzical arădean Pop Star, iar pentru asta, Ianțu primește Dimploma „Torța Cunoașterii”, atât pentru descoperirea concursului, cât și pentru abilitățile sale de negociere.

  DIMPLOMA VIRGIL IANȚU

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.