sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma „Mirele și mireasa IPJ-ului” se acordă chestorilor în „adormire” Tamaș și Bătrân, însoțiți „sub acoperire” de Dorel Căprar și Mihai Fifor

  de Special Arad | 5 ianuarie 2018, 12:35 AM | Pamflet

  1

  Cui draq să acordăm Dimploma asta? Ne-am gândit mult cui… Și, până la urmă, între un mire, un șef din IPJ care era să fie căutat cu mascații ca să fie dus la serviciu, și o mireasă… domnișoara Kiss să zicem, am ales ambele: și mirele, și mireasa!

  Păi cum să nu le dăm „dragilor” de Ioan Tamaș – inspectorul șef IPJ Arad, și Nicolae Bătrân – adjunctul Inspectoratului (că, sursele noastre spun că al lui Tamaș nu e!)- Dimploma „mirele și mireasa” IPJ Arad, când cei doi au decis o împăcare istorică și nu numai atât… Au hotărât că e cazul să-și pună inelele pe deget și să-și unească destinele în ceea ce o să numim de azi înainte căsătoria anului 2018 în Arad.

  Poate vă întrebați de unde până unde această coborâre a steagului de război, între cei doi miri, în beznă, la IPJ Arad. Și noi ne-am întrebat până nu demult… exact până în momentul în care am aflat am aflat că domnii Tamaș și Bătrân au un scop comun: ambii vor să devină chestori ai Poliției Române (adică, echivalentul GENERALILOR Miliției), ca să își încununeze astfel carierele. Și cum să o facă dacă nu strâns uniți, cel puțin de formă, în fața ministrului Carmen Dan?

  Nașii?… Celor doi miri, fiind vorba de o căsătorie de conjunctură, militară și politică, le-a fost cam greu să găsească o zi în care să-i prindă liberi ca să fie, strâns uniți și împreună, martori la căsătorie, aliniindu-i aici pe deputatul Dorel Căprar – din partea lui Tamaș și pe ministrul Apărării, Mihai Fifor – din partea lui Nicolae Bătrân. Totuși, într-un final, au reușit să stabilească o dată în care să zică „Tatăl nostru” în fața blondei de la ministerul de Interne. Căsătoria nu s-a produs încă… dar știm sigur că masa și dansul vor au avut loc la Restaurantul Cinecitta din Arad, la separeu. Nu știm dacă va fi nuntă și cu dar, dar fără dar, parcă, nici lăutarii nu cântă ca lumea…

  În loc de concluzie să spunem că dacă căsătoria este una dintre tainele ortodoxiei apoi mir-ungerea într-ale chestoriei este o taină a ministerului de Interne. Deci, până nu vedem inelele pe degete nu credem nimic. Drept pentru care, în loc de căsătorie o să spunem altfel…. să spunem căcătorie și ne vom posta în așteptare în amvon, chiar în spatele Înalților… să așteptăm numirea chestorilor.

  DIMPLOMA TAMAȘ și BĂTRÂN

  Acest articol este un pamflet și ar cam trebui tratat ca atare!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.