duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DigiSport va transmite Liga 1, gratuit, până în 2019!

  de Special Arad | 20 ianuarie 2015, 9:45 AM | Sport

  0

  Digi Sport va transmite în direct toate cele 9 meciuri pe etapă din Liga 1 și Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum și următoarele sezoane ale celor două competiții, până în 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clienților săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu și satelit, pentru vizionarea competițiilor sportive.

  Meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii pot fi urmărite și online prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 și 3. Platforma este disponibilă gratuit clienților la serviciile de televiziune și internet de la RCS & RDS. În plus, competițiile vor fi în direct și pe site-ul www.digisport.ro, dar și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

  Astfel după un tur de campionat în care majoritatea românilor au fost privați de urmărirea acestei competiții, lucrurile au intrat în normal. Meciurile pot fi urmărite pe canale de televiziune cu o acoperire națională mult mai mare.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.