duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Diana Șoșoacă, George Simion, Claudiu Târziu și alte 5 persoane, amendate cu câte 15.000 de lei fiecare pentru protestul de luni

  de - | 31 martie 2021, 11:47 PM | Naţional

  0

  Diana Șoșoacă, George Simion și Claudiu Târziu vor fi amendați cu câte 15.000 de lei fiecare, după protestul care a avut loc luni în București, informează Digi24. Alături de aceștia, încă 5 persoane care au fost implicate în manifestația din Capitală vor fi amendate cu câte 15.000 de lei.

  În ultimele zile, mii de oameni au ieșit pe străzi în Bucureşti şi în marile orașe din țară. Manifestanții sunt împotriva obligativității de a purta mască și împotriva restricțiilor impuse de autorități.

  Miercuri, pentru a patra seară la rând, câteva sute de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii din București, după care au mărşăluit pe traseul Universitate – Calea Moşilor – bulevardul Ştefan cel Mare – Piaţa Victoriei, unde s-au întâlnit cu un grup mai mic de protestatari, în faţa sediului Guvernului.

  George Simion, liderul AUR a spus că nu organizează aceste proteste, dar participă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.