duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  DGA, flagrant la Primăria Caransebeș în urma informațiilor că se „aranja” un concurs

  de - | 26 februarie 2020, 10:53 AM | Naţional

  1

  (foto: arhivă)

  Polițiștii de la DGA Caraș Severin au descins, astăzi, la Primăria Caransebeș unde erau organizate concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director la Piețe și de șef serviciu club sportiv municipal.

  Polițiștii au avut informații că, de fapt, concursul era cu dedicație. Printre cei care au participat la concursul de astăzi pentru Piețe SA este și fratele președintelui Tribunalului Caraș Severin, Pavel Juca, angajat al Primăriei Caransebeș. Acesta a fost reclamat, ieri primarului PNL, Felix Borcean, de fosta soție că a fost amenințatată prin intermediul mai multor SMS-uri care ar dovedi faptul că ”este extrem de sigur că va obține postul vizat”.

  Conform informațiilor obținute de PRESSALERT.ro, în urma flagrantului, polițiștii de la DGA au găsit subiectele rezolvate ale concursului la unii dintre participanți. Ancheta este în plină desfășurare, fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Primarul Felix Borcean a fost dus la audieri.

  Citeste mai multe pe pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.