Dezvoltatorul european VGP a anunțat când demarează lucrările la spațiile industriale din Arad. Vor fi hale pe 60000 de metri pătrați

  de Special Arad | 21 august 2020, 7:21 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Dezvoltatorul european VGP, fondat în 1998 în Cehia, a cumpărat un teren de 39 ha în Arad pe care urmează să construiască 60.000 mp de spaţii industriale, aceasta fiind cea mai mare achiziţie de acest gen din vestul ţării în acest an.

  „România are încă multe de oferit în ceea ce priveşte dezvoltările logistice. Achiziţia unui nou teren în vestul ţării cu acces direct la A1, începută înainte de pandemie şi finalizată cu succes, confirmă angajamentul VGP de a deveni un partener de încredere şi în România pentru companiile care au nevoie de spaţii industriale de calitate. Pentru următorul an, avem în plan dezvoltarea a 60.000 mp de spaţii industriale în România, care se adaugă celor 155.000 mp deţinuţi în prezent. Simultan, suntem activi în căutare de noi terenuri cu potenţial, aşa cum este această achiziţie încheiată cu ajutorul echipei CBRE”, a declarat Adrian Crizbăşianu, country manager, VGP România.

  Citește și: Un mare grup de real estate din Europa a cumpărat aproape 40 de hectare în Arad! În Munchen, VGP și Allianz Real Estate au clienți BMW și cea mai mare fabrică de armament. Tranzacția este de zeci de milioane de euro!

  Terenul cumpărat de VGP este amplasat la intersecţia celor două căi principale de comunicaţii auto din zona Arad, Drumul Naţional 69 Timişoara-Arad, respectiv Autostrada A1, iar lucrările de construcţie pentru prima clădire urmează să fie demarate în acest an. Livrarea este  planificată în a doua jumătate a anului viitor.

  Sursa text și foto: Ziarul Financiar

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.