marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dezinfecția în Arad, tot cu firma de casă?

  de - | 22 aprilie 2020, 10:52 AM | Comunicate contra cost

  3

  Comunicat USR Arad. După ce a trimis în spital zeci de elevi arădeni, firma de casă a Primăriei Arad, DD Chim – Hunedoara, a revenit pe străzile orașului. Cerem administrației să lămurească activitatea recentă a respectivei companii în municipiul Arad.

  Amintim că în luna ianuarie, în urma unei dezinsecții executate defectuos de către firma DD Chim, cu substanțe neomologate și dozate necorespunzător, câteva zeci de elevi de la Liceului German au fost spitalizați. Conform declarațiilor făcute de directorul unității școlare, a întocmit contractul cu firma respectivă la solicitarea Primăriei Arad.

  În aceste zile se desfășoară în Arad o nouă operațiune de dezinfecție, aparent pentru combaterea epidemiei de Covid-19. Operatorul care stropește cu dezinfectant străzile municipiului este aceeași DD Chim.

  Cerem Primăriei, cea care a suspendat nu demult contractul cu firma din Deva, să ne spună dacă cunoaște contextul revenirii acesteia în Arad. Dacă a fost încheiat un nou contract între municipalitate și firma respectivă, iar dacă da, cât din cele aproape 2,7 milioane de lei alocate pentru combaterea Covid-19 vor intra în conturile DD Chim?

  Mai dorim să ni se spună dacă s-a comandat de autorități dezinfecția stradală pentru Covid, în contextul în care sunt numeroase voci din lumea oamenilor de știință care pun la îndoială eficiența acestei măsuri.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Virusul de orice fel nu supraviețuiește razelor ultraviolete ale soarelui … așa că toată această decizie de a dezimfecta străzile este una de fațadă, în urma căreai se cheltuie o grămadă de bani degeaba. La dracu! Nu răspunde nimeni „cu capul” pentru toate aceste ABUZURI care nu au alt rol decât de a sifona bani firmelor de partid??? DNA nu mai există în vreme de Corona?

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.