Fostul ministru de Externe, Titus Corlățeanu, la un aviz distanță de urmărire penală în dosarul votului din DIASPORA!

  de - | 16 mai 2016, 1:09 PM | Internaţional

  0

  Conform unui comunicat al DNA, eliberat presei transilvănene, fostul Ministru de Externe Titus Corlățean este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și „împiedicarea exercitării drepturilor electorale”, într-un dosar în care se fac cercetări cu privire la votul românilor din diaspora la alegerile prezidențiale din 2014.

  „Titus Corlățeanu ar fi organizat în mod defectuos alegerile din diaspora aducându-i foloase necuvenite candidatului din partidul din care făcea și el parte.

  Titus Corlățean este suspectat în legătură cu săvârșirea infracțiunilor de „abuz în serviciu, cu obținere de foloase necuvenite pentru altul” și de „împiedicarea exercitării drepturilor electorale”.” se arată pe Vocea Transilvaniei.

  sursa: Vocea Transilvaniei

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.