sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Drumul dintre Căpruța și Milova, pericol real pentru zeci de autoturisme. CNAIR s-a îndrăgostit de… polei

  de Alin Olteanu | 27 noiembrie 2023, 11:40 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Arhivă)

  Am primit mai multe telefoane, dar și sesizări scrise pe emailul Special Arad, prin care suntem rugați să solicităm CNAIR un punct de vedere cu privire la situația în care se găsește, în  această dimineață, dar și acum, din păcate, la orele prânzului, șoseaua care face legătura între Căpruța și Milova. Șoseaua… de fapt e ditamai Drumul Național 7 și de câteva ore e acoperit de polei și parcă nimănui nu-i pasă.

  Nu contează că CNAIR are secție la Milova, nu contează că se circulă bară la bară, nu contează nimic până în momentul în care, așa cum s-a mai întâmplat, moare cineva (Doamne ferește!).

  Pe această cale, Special Arad solicită un punct de vedere oficial cu privire la intervenția (sau neintervenția) la curățarea DN7 între Milova și Căpruța, chiar sub ochii cică vigilenți ai DRDP Timișoara. Nu de alta, dar până să ajungi să vorbești cu cineva la telefon, cu CNAIR, te „mănâncă sfinții”.

  Citește și: Cartea „Aradul de Altădată”, o declarație de dragoste pentru orașul nostru semnată de cel mai tânăr istoric

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.