Update Detașamentul de pompieri Arad intervine pe strada Mărășești în urma unei posibile explozii! Există o victimă, un bărbat de 68 de ani (Foto)

  de Alin Olteanu | 20 decembrie 2020, 11:48 AM | Știri Arad | Topic special

  1

  Detașamentul de pompieri Arad intervine pe strada Mărășești în urma unei posibile explozii. La incident s-a deplasat o autospecială de stingere si o autospecială SAJ.
  Nu este vorba despre un incendiu. Există posibilitatea să fie o victimă, un bărbat.

  UPDATE

  La fața locului a fost găsită o victimă, bărbat, 68 ani, cu arsuri la nivelul brațelor și feței. A fost preluat de către echipajul SAJ.
  ISU intervine în continuare pentru îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă pericol pentru locuitorii clădirii sau trecători.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.