Detaliile unei crime îngrozitoare! „Adrian a dormit trei zile cu cadavrul iubitei lui în casă. Începuse să miroase, apoi a tranșat-o. A recunoscut tot”

  de Lucian Dănilă | 14 aprilie 2019, 1:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Am scris ieri despre crima oribilă comisă de un tânăr de 22 de ani, originar din Șofronea, județul Arad. Adrian Mariș și-a ucis iubita de 26 de ani în apartamentul în care cei doi locuiau împreună în localitatea Vinaroz, în Spania.

  Imediat după publicarea articolul ne-a scris Dacian, acesta cunoscându-l pe Adrian dar și pe victima acestuia, Nelea. Acesta a început prin a prezenta localitatea în care s-a petrecut crima:

  „Vinaroz, unde stau și eu, nu este un loc izolat. Este un oraș port, turistic, în comunitatea Valenciana, cu 50.000 de mii de locuitori. E situat pe malul Mediteranei, la 200 km NV de Barcelona și 160 km de Valencia”, spune Dacian.

  Apoi i-a făcut un scurt portret criminalului și a descris cum s-a petrecut crima:

  „Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit.

  CITEȘTE ȘI:

  Adrian Mariș, un tânăr de 22 de ani originar din Șofronea, și-a ucis iubita și apoi a îngropat-o pe un câmp! Nelea avea doar 26 de ani… 

  A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

  Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian.

  El se întreabă de ce nu a făcut o plângere la poliție Nelea înainte de a fi ucisă. „Nu știu de ce nu a făcut plângere la poliție. Aici femeile sunt foarte bine protejate de stat. La o simplă plângere vine poliția și îl ia pe sus pe bărbat și imediat se eliberează ordin de restricție. Nu știu de ce nu a făcut asta, pentru că scandalurile dintre ei erau frecvente”, încheie Dacian.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.