Adrian Mariș, un tânăr de 22 de ani originar din Șofronea, și-a ucis iubita și apoi a îngropat-o pe un câmp! Nelea avea doar 26 de ani… (Foto)

  de Lucian Dănilă | 13 aprilie 2019, 5:57 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Conform site-ului elespanol.com, o crimă oribilă a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână în Spania. Criminalul este originar din județul Arad și, conform sursei citate, acesta și-a recunoscut fapta. Adrian Mariș, un tânăr de 22 de ani originar din localitatea Șofronea, a ucis-o pe Nelea în apartamentul în care locuiau amândoi după care a ascuns cadavrul pe un câmp aflat cam la 20 de minute distanță de casa în care locuiau.

  Un număr de cinci persoane au fost arestate de poliția spaniolă în acest caz. Se pare că după crimă, mama lui Adrian, soțul mamei sale dar și doi prieteni l-au ajutat să ascundă urmele crimei.

  „Adrian Maris, băiat de 22 de ani din România care a locuit în oraș de când era copil, a fost arestat vineri, 5 aprilie, pentru uciderea iubitei sale, Nelea, de 26 de ani, de origine moldovenească. După cum a mărturisit el, a îngropat corpul într-o zonă deschisă din afara orașului”, este traducerea de pe elespanol.com.

  Pentru autoritățile spaniole, cifrele sunt îngrijorătoare. „Nelea a devenit numărul 16 al femeilor care au fost victime ale violenței de gen de la începutul anului 2019: cifrele din acest an sunt mai mult decât dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Dar uciderea lui Nelea este diferită de restul”, scrie elespanol.com.

  În aceeași zi în care a fost arestat Adrian, autoritățile au arestat alți doi dintre colegi ai săi alături de care lucra la fabrica de furtunuri Kira Plastics. Indicațiile sunt că el a mutat corpul victimei cu ajutorul ambilor. Mai mult, se pare că au deplasat cadavrul cu mașina unuia dintre colegii lui.

  Mama lui, Mariana, și tatăl adoptiv, Ștefan, au fost arestați și ei preventiv. Tatăl biologic al lui Adrian a murit când acesta era mic. Poliția îi consideră complici și pe cei doi părinți pentru că imediat după comiterea crimei, Adrian s-a mutat din apartamentul în care locuia cu Nelea, la Vinaroz, și s-a mutat în apartamentul părinților, la Uldecona.

  Locul unde a fost găsit cadavrul Neliei se află la aproximativ 20 de minute cu mașina de Vinaroz, un loc izolat, pe care se află plantații de portocali, loc care se află la granița dintre Tarragona și Castellón.

  Mariana Mariș s-a mutat în Spania în urmă cu aproximativ 15 ani, după moartea într-un accident rutier a soțului ei, pe când fiul ei Adrian avea doar 6-7 ani. Mariana i-a dus cu ea în Spania pe amândoi copii, Adrian și sora lui. Aceasta lucrează la un laborator din orașul Uldecona.

  Ultima dată când a fost văzută Nelea S. în viață a fost în 17 februarie. Cei doi intenționau să intre într-un club, dar s-au certat violent și au plecat. Un tânăr care îi cunoaște pe Adrian și pe Nelea spune că cearta ar fi pornit de la decolteul pe care îl purta tânăra originară din Republica Moldova.

  Cadavrul Neliei a fost găsit la aproximativ 50 de zile după comiterea crimei.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.