Apar detalii îngrozitoare în legătură cu ultimele ore din viața bătrânului ucis de trei copii de 9, 10 și 15 ani, pe un câmp din Buzău

  de Special Arad | 27 March 2023, 5:41 PM | Naţional

  0

  Ies la iveală detalii îngrozitoare în cazul bătrânului de 81 de ani din județul Buzău, găsit fără suflare pe un câmp, dezbrăcat și jefuit. Suspecții, trei copii de 9, 10 și 15, sunt acum internați, pentru mai multe expertize psihiatrice – susțin jurnaliștii de la Știrile Pro TV.

  Cei trei suspecți sunt cercetați deocamdată pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, însă bătrânul a fost și torturat cu sadism, spun surse din anchetă.

  Anchetatorii au reușit să refacă filmul ultimelor ore din viața bărbatului de 81 de ani din Căldărăști. Bătrânul venea dintr-o plantație de viță de vie când s-a întâlnit cu băieții. Cei trei au vrut să-i fure bicicleta și l-au trântit la pământ, moment în care omul și-a pierdut cunoștința. După ce s-a dezmeticit, a plecat în urmărirea celor trei. Atunci, adolescenții, cu vârste între de 9 și 15 ani, s-au dezlănțuit. Bătrânul a fost lovit cu pumnii și picioarele, dezbrăcat și abandonat pe câmp, mai mult mort decât viu.
  „Victima a fost găsită decedată pe câmp de către un vecin în locul în care a afost abandonat de către cei trei minori. În urma efectuării necropsiei de către medicii din cadrul sml Buzău a rezultat că decesul victimei s-a datorat hipotermiei pe fondul unui politraumatism cu numeroase leziuni.” a declarat Valerică Văsîi – prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.
  Cei trei suspecți au fost prinși după ce un localnic i-a observat cu bicicleta victimei. Băieții mai mici au fost internați în instituții specializate pentru a fi supuși unor expertize psihiatrice.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.