marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Descoperă filosofia cu „Noua Acropolă” Arad!

  de Tomck@t | 7 iulie 2015, 12:54 PM | Cultură

  0

  Asociația Culturală „Noua Acropolă” Arad revine cu o nouă serie de conferințe cu genericul „DESCOPERĂ FILOSOFIA și actualitatea ideilor atemporale esențiale pentru ființa umană”, explorând teme precum TIMPUL, DESTINUL, IUBIREA, BENEFICIILE FILOSOFIEI ÎN MANIERĂ CLASICĂ, chiar prima anunțându-se miercuri, de la ora 18:30, la sediul din Arad, pe bd. Revoluției nr. 71 (interfon 10).

  Șirul de conferințe „Descoperă filosofia” face parte din cadrul a 4 conferințe extrase din „Cursul de introducere în Filosofie și Psihologie”, care va începe în luna septembrie. Participanții vor putea beneficia de reduceri la cursul din această toamnă.

  Prima conferință se numește „Destin sau liber arbitru”, (miercuri, de la ora 18:30) și va fi prezentată de Laurențiu Lancea. Intrarea este liberă.

  Următoarele teme ale lunii iulie:

  14 iulie, ora 18:30
  Iubirea platonică
  Prezintă: Anda Nacu

  21 iulie, ora 18:30
  Timp istoric. Timp psihologic. Timp cosmic
  Prezintă: Ioana Ursu

  28 iulie, ora 18:30
  Importanța unei școli de filosofie pentru omul contemporan
  Prezintă: Alis Brebu

  Pentru mai multe informații, sunați la 0749 067 441

  descopera filosofia

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.