miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Descinderi la Universitate! Profesori universitari suspectați de luare de mită

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 11:10 AM | Naţional

  0

  Mai multe percheziţii au loc, la această oră, la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Există suspiciuni că mai mulţi profesori ai instituţiei au luat mită pentru a-i ajuta pe anumiţi studenţi să promoveze examenele.

  Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea unor infracțiuni de luare de mită și dare de mită săvârşite de către cadre didactice universitare și studenți, constând în condiționarea promovării examenelor de primirea unor sume de bani cuprinse între 50 și 100 de euro, scrie gds.ro.

  Pe baza autorizațiilor emise de Tribunalul București, polițiști din cadrul Direcției Generale Anticorupție, sprijiniți de lucrători ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, sub coordonarea procurorilor, efectuează percheziții în 15 locații din județul Dolj, fiind vizate instituții publice de învăţământ și spitalicești, precum și locuințele unora dintre persoanele care fac obiectul cercetării, încheie gds.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.